EMRECIK İLKOKULU

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirmek.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://emrecikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Emrecik Mah. Aziziye/ ERZURUM

Öğretim Şekli :Normal Öğretim(Tam gün)

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri mahalledir.

Adres - Emrecik Mah. Aziziye/ ERZURUM

Ulaşım Mahallemize servisle ulaşım imkanı olmadığından kurum çalışanları olarak kendi aracımızla gidip gelmekteyiz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık:33km İlçe merkezine uzaklık:16km